Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Bruyne stelt Man City teleur: 'Ik blijf bij Wolfsburg'

Laatste update:

De Bruyne werd na een fantastisch jaar gekozen tot beste speler van het afgelopen seizoen in de Bundesliga en kreeg daar maandagavond de bijbehorende trofee voor uitgereikt. Bij die ceremonie deed de Belgisch international een poging om een einde te maken aan alle onduidelijkheid over zijn toekomst. "Ik blijf dit seizoen in ieder geval voor Wolfsburg spelen", zei De Bruyne.

Eerder zei directeur Klaus Allofs nog dat De Bruyne voor 99,9 procent zeker in Wolfsburg zou blijven, maar op die ferme woorden kwam hij later alsnog terug. "Dat was iets te kort door de bocht van mij. Het is wel zo dat wij niet afhankelijk zijn van transferinkomsten. Wij zijn ambitieus, we willen een goed team bouwen en we willen de beste spelers houden. Als een speler elders echter veel meer geld kan verdienen, dan moeten wij het ermee doen. Het zou verkeerd zijn om dat tegen te houden."

Kevin De Bruyne zit goed bij VfL Wolfsburg

Meer nieuws

Johan Derksen toont medelijden: 'Die man is zo extreem zwaar gestraft'
1
NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
30
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
16
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
3
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
41
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties