Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Bruyne wees Bayern en PSG af: 'Mijn spel zou daar het best passen'

Laatste update:

Na een mislukt avontuur bij Chelsea wist De Bruyne zijn belofte bij Wolfsburg alsnog in te lossen: in 73 officiële wedstrijden voor de Duitse club was hij goed voor 20 doelpunten en 37 assists. In 2015 volgde een terugkeer naar Engeland. "Ik kon naar Bayern München of Paris Saint-Germain en ook bij Wolfsburg blijven, maar ik dacht dat mijn spel het best bij Manchester City zou passen", vertelt hij in gesprek met The Premier League Show.

De 26-jarige rechtspoot is in het Etihad Stadium uitgegroeid tot een speler van wereldformaat. Sinds zijn komst van Wolfsburg wist hij in 135 duels voor Manchester City 34 doelpunten te maken en ook nog eens 57 assist af te leveren. De Bruyne won bovendien al tweemaal de EFL Cup met de Engelse grootmacht, maar het absolute hoogtepunt volgt mogelijk aankomend weekeinde pas.

Het team van Josep Guardiola heeft in de Premier League met nog zeven speelrondes voor de boeg immers een voorsprong van zestien punten op achtervolger Manchester United en kan zich zaterdagavond nota bene tegen de stadsgenoot tot landskampioen van Engeland kronen. "Het zou ons met het oog op de toekomst helpen als we de titel pakken tegen United. De supporters zullen elkaar over en weer plagen, zo gaat het nu eenmaal. Juist voor hen is het belangrijk om de titel zaterdag al veilig te stellen", aldus De Bruyne.

Zie jij Kevin De Bruyne Manchester City ooit nog verlaten voor een andere topclub?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties