Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Bruyne wil absoluut niet naar Saudi-Arabië en prefereert andere competitie

Laatste update:

Afgelopen zomer klopte het Public Investment Fund uit Saudi-Arabië (PIF) aan bij De Bruyne en bood hem een jaarsalaris van maar liefst zeventig miljoen euro aan om te komen spelen in het Midden-Oosten.

De inmiddels 32-jarige spelverdeler zei resoluut 'nee' tegen het aanbod. Zijn huidige contract bij Manchester City loopt door tot medio 2025 en het is niet ondenkbaar dat hij een nieuw contract tekent en zijn loopbaan afsluit in Engeland. Al zijn daar nog geen gesprekken over gevoerd.

De Bruyne keerde vorige maand terug na maanden afwezigheid vanwege een hamstringblessure. Manchester City wil de gesprekken pas openen, als ze zeker weten dat hij zijn oude vorm kan terugvinden.

Als er komende zomer een flink geldbedrag op tafel komt, is het dan ook niet ondenkbaar dat Manchester City een bod gaat accepteren. The Citizens kunnen volgens het voetbalblad een bod van honderd miljoen euro op een speler van 32 jaar oud niet weigeren.

Clubs uit Saudi-Arabië zijn dan ook zeer geïnteresseerd in zijn diensten. Er is alleen één probleem: De Bruyne en zijn gezin zien een overstap naar het Midden-Oosten totaal niet zitten.

Manchester City wacht de situatie dus af en clubs en Saudi-Arabië zullen niet snel opgeven. De Bruyne hoopt nog van waarde te kunnen zijn voor de kampioen van Engeland en daarna af te bouwen in de Major League Soccer.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Edinson Cavani bezorgt Boca zege met schitterende vrije trap in blessuretijd
0
PSV wil ondanks CL-miljoenen verkopen; Joey Veerman sluit transfer niet uit
17
Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
22
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties