Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Clown' zet ondanks 'verlangen en enthousiasme' punt achter carrière

Laatste update:

De spelverdeler, die in 2001 van River Plate verkaste naar Valencia en vervolgens furore maakte in de Primera División, speelde sinds de terugkeer bij zijn Argentijnse club slechts twee wedstrijden. In een brief aan zijn ploeggenoten kondigde de Clown zijn afscheid aan: "Ik sta niet op de lijst voor de Copa Libertadores en dat begrijp ik. Ik wil niet de plaats van een ander bezet houden, dus ik heb besloten ermee te stoppen."

Gallardo weet dat de middenvelder niet meer topfit was en snapt dat het mooi geweest is voor Aimar, ook al heeft die nog zijn best gedaan om van waarde te zijn. "Hij maakte me duidelijk dat hij aan het lijden was, maar hij probeerde dat te verbergen achter zijn verlangen en enthousiasme." Aimar speelde na zijn periode bij Valencia nog voor Real Zaragoza en Benfica, waarna hij in 2013 naar het Maleisische Johor Darul Takzim vertrok.

Vind je het verstandig dat Pablo Aimar ermee gestopt is?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
3
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
3
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties