Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De clubs waar Ajax rekening mee moet houden bij loting achtste finales

Laatste update:

Ajax kan achtervolger Sporting Portugal niet loten, omdat beide ploegen in dezelfde groep zitten. Buiten Sporting en PSG zijn er na speelronde vijf in de Champions League nog geen ploegen verzekerd van de tweede plek. Wel weet Ajax zeker dat Manchester City, Liverpool, Bayern München en Manchester United in ieder geval ontlopen worden: de vier grootmachten hebben zich net als de Amsterdammers verzekerd van winst in hun eigen groep.

Daar zal Chelsea zich normaal gesproken bij gaan voegen, als de Londenaren het laatste groepsduel winnen van Zenit Sint-Petersburg. Juventus zal in dat geval plek twee grijpen in Groep H en een mogelijke tegenstander van Ajax worden. Verder vechten Real Madrid en Internazionale in een onderling duel om winst van Groep D. De Madrilenen hebben in eigen huis aan een punt genoeg om Inter op plek twee te houden.

Villarreal moet in Groep F in het laatste duel met Atalanta minimaal een punt halen voor plek twee, anders gaan de Italianen verder. Barcelona vreest de tweede positie in Groep E nog kwijt te raken als niet gewonnen wordt van Bayern München, want dan kan Benfica nog langszij komen door zelf in eigen huis te winnen van Dynamo Kiev.

Er zijn nog twee poules waar de strijd om plek twee helemaal openligt. FC Porto (vijf punten) verdedigt die positie in Groep B in een thuisduel met Atlético Madrid (vier punten). AC Milan (vier punten) kan eventueel nog profiteren in de thuiswedstrijd tegen Liverpool. In Groep G kunnen zelfs nog vier ploegen op de tweede plek eindigen: de verschillen tussen Lille OSC (acht punten), Red Bull Salzburg (zeven punten), Sevilla (zes punten) en VfL Wolfsburg (vijf punten) zijn miniem.

Ploegen verzekerd van groepswinst:
Manchester City
Liverpool
Ajax
Bayern München
Manchester United

Ploegen verzekerd van plek twee:
Paris Saint-Germain
Sporting Portugal (kan Ajax niet loten)

Ploegen die momenteel op plek twee staan:
FC Porto (kan overgenomen worden door AC Milan/Atlético Madrid)
Internazionale (vecht nog met Real Madrid om plek één)
Barcelona (kan overgenomen worden door Benfica)
Villarreal (kan overgenomen worden door Atalanta)
Red Bull Salzburg (kan overgenomen worden door Lille/Sevilla/Wolfsburg)
Juventus (vecht nog met Chelsea om plek één)

Meer nieuws

Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
0
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties