Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De coaches van Arsenal willen dat ik word als Diego Costa: een killer'

Laatste update:

"Als ik dit doe als ik een kans mis, dan vinden de trainers dat vervelend", zegt Giroud, terwijl hij zijn handen naar zijn hoofd brengt, tegen L'Équipe. "Zij vinden dat ik de instelling van een 'killer' moet hebben. Diego Costa toont geen enkele emotie na een gemiste kans, terwijl ik emotioneel word. Ik moet minder demonstratief reageren na een gemiste kans."

Hoewel Giroud het zeker niet slecht doet, wordt er op de achtergrond continu gesproken over een nieuwe aanvaller. "Als men praat over een nieuwe spits, is dat beledigend. Het is jouw plek. Je hoort ze zeggen: 'We hebben Giroud en Danny Welbeck, maar we zoeken een spits van wereldklasse'. Dan is het alsof ze vinden dat wij dat niet zijn", baalt Giroud.

"Onlangs viel de naam van Jackson Martínez van FC Porto", gaat de Fransman verder. "De coach zei lovende dingen over hem, de speler zei dat hij graag wilde komen. Ik hoorde dat net voor de wedstrijd tegen Middlesbrough. Dat geeft dan extra motivatie. Het is dan extra lekker om twee keer te scoren."

Olivier Giroud is de juiste spits voor Arsenal

Meer nieuws

Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
0
PSV'er met 24 Eredivisie-duels dit seizoen kondigt vertrek aan via Instagram
2
Te Kloese bedankt Slot en vertelt over zoektocht naar opvolger bij Feyenoord
0
Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
10
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties