Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De concurrentie gaat nog punten verspelen, PSV is nog niet verslagen'

Laatste update:

Davy Pröpper is zich er dan ook goed van bewust dat er zondag een cruciale ontmoeting op het programma staat: "Het is moeilijk in te schatten hoe bij de topclubs de onderlinge krachtsverhoudingen nu precies liggen. We winnen allemaal onze wedstrijden na de winterstop, voor ons is het zaak dat we die lijn ook zondag doortrekken. We vertrouwen erop dat de concurrentie in het restant van de competitie nog punten gaat verspelen. Wij zijn nog niet verslagen", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

PSV draait sinds de winterse onderbreking op volle toeren en ook spits Luuk de Jong begint het net weer te vinden. Het nieuwe elan van de regerend kampioen valt samen met de rentree van Marco van Ginkel, die net zoals vorig seizoen wordt gehuurd van Chelsea: "Los van zijn kwaliteiten: het scheelt ook dat Marco hier vorig seizoen al heeft gespeeld. Hij weet hoe het werkt en wat er van hem wordt verlangd. En Bart (Ramselaar, red.) vult het goed in aan de linkerkant. Zelf kan ik ook wat vaker de diepte zoeken en mijn goaltjes meepikken", sluit Pröpper af.

Wie denk jij dat er zondag gaat winnen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
83
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties