Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De directeur van Feyenoord heeft hem een mes in de rug gestoken'

Laatste update:

Van Geel liet zich bovendien bijzonder kritisch uit over de 25-jarige Mulder; de speler zou alle kansen hebben gekregen, maar zich onvoldoende hebben ontwikkeld. "Dat Feyenoord een andere keeper haalt is prima, maar dan ga je anders met zo'n jongen om", zegt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam bij RTV Rijnmond. "Het gaat erom hoe je met Mulder omgaat, die altijd loyaal is geweest aan de club. Die verdient dit niet."

"Toen zijn vader overleden was stond hij, bij wijze van spreken, de volgende dag alweer op het veld. Nu ziet hij een dag na de bekendmaking van de komst van Vermeer zijn technisch directeur hem nog een mes in de rug steken." Krabbendam zegt overigens wel te begrijpen dat Feyenoord Vermeer heeft gehaald, want volgens de journalist zal de aanwinst 'meer durf toevoegen'.

Ben jij het met Martijn Krabbendam eens?

Meer nieuws

Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
4
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
10
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties