Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De duimpjes vrolijk omhoog, dat is het heersende gevoel bij Ajax'

Laatste update:

Overigens was niet iedereen onder de indruk van het niveau de Klassieker. Volgens de Volkskrant speelden Feyenoord en Ajax 'een draak van een wedstrijd'. "Series overtredingen, onbehouwen spel en onvoorstelbaar veel fouten ontsierden de Klassieker", concludeert het dagblad. "De uitslag (1-4) was geflatteerd, maar Ajax won verdiend, vooral dankzij de kunde van de sluwe dribbelaar annex aangever Neres, het rendementsmannetje bij uitstek, en invaller Dolberg, die de kans krijgt zijn vorm te herontdekken."

Het Algemeen Dagblad stelt dat de zege van Ajax op Feyenoord niet op zichzelf staat. "Met Dolberg en Neres, eerder uit vorm en bekritiseerd, als symbolen van een voorzichtige herrijzenis", wordt er geschreven. "Noem het een voorzichtige wederopstanding na een dramatische seizoensstart. Nee, tijd voor de polonaise is het nog niet, gezien het vertoonde spel en de achterstand van vijf punten op PSV. Maar de resultaten van de afgelopen weken staan als een huis. Het doelsaldo van de laatste drie wedstrijden in de eredivisie: twaalf voor, één tegen."

Het dagblad haalt een foto die werd gemaakt in de spelersbus van Ajax aan als voorbeeld. "De duimpjes vrolijk omhoog. Dát is het heersende gevoel bij Ajax. Juist de resultaten moeten houvast bieden om de komende weken beter te gaan voetballen, stellen ze bij Ajax", aldus het Algemeen Dagblad. "Op de vrolijke groepsfoto in de bus die Huntelaar met zijn Twittervolgers deelt, staat ook een lachende David Neres. Triomfantelijk met vier vingers in de lucht, verwijzend naar het aantal doelpunten dat Ajax ook in De Kuip weer maakte."

De Telegraaf haalde maandagochtend André Onana aan als een van de beste spelers van de wedstrijd. Zijn oom overleed in de week voor de Klassieker. "In Rotterdam zette hij alle emoties aan de kant en, zeker gezien de omstandigheden, speelde hij een dijk van een wedstrijd. Waar met name bij Feyenoord een aantal spelers stijf stond van de zenuwen, voelde Onana zich in het kolkende stadion als een vis in het water."

"In een speltechnisch en -tactisch armzalige Klassieker werd bovenal getoond dan wel onderstreept waarmee Nederland voetballand het moet doen, in dit seizoen zonder Europees voetbal voor Ajax en PSV en voor Feyenoord een onmogelijke missie in de Champions League", is Trouw wat kritischer. De krant is overigens wel positief over het spel van Neres en Maximilian Wöber.

Vind jij dat de Klassieker een juiste uitslag heeft gekregen?

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties