Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De eerste keer dat ik Messi ontmoette, kreeg ik knikkende knieën'

Laatste update:

"Sporting is een grote club in Spanje met geweldige spelers en een goede trainer (Abelardo, red.). Het eten is trouwens ook lekker. Ik ben blij om hier te zijn", zegt hij in een interview met Cadena SER. "Wat mijn beste positie is? Rechteraanvaller, of achter de spits. De kritiek dat ik soms te solistisch speel, ken ik. Ik weet dat ik meer en beter mee moet verdedigen."

Halilovic gaat in het interview ook in op zijn eerste ontmoeting met Lionel Messi: "Ik ben een supporter van Barcelona en Messi en de eerste keer dat ik hem ontmoette, kreeg ik knikkende knieën. Hij is als speler van een ander niveau en hij is ook een aardige jongen. Mateo Kovacic? Ik weet niet waarom Barcelona hem niet heeft gekocht. Hij is erg, erg goed en gaat een mooie toekomst tegemoet."

De transfersom die Barcelona aan Dinamo Zagreb betaalde, kan naar verluidt tot negen à tien miljoen euro oplopen. Hij tekende een contract voor vijf seizoenen in het Camp Nou, terwijl ook clubs als Manchester City en Arsenal belangstelling hadden. Halilovic maakte vorige week zaterdag in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad (0-0) zijn debuut voor Sporting Gijón; hij deed ruim een half uur mee.

Denk jij dat Alen Halilovic gaat doorbreken bij Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties