Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'De eerste weken wil ik zien wat mijn spelers kunnen'

Laatste update:

Dat was eigenlijk al aangekondigd door de Britse pers, die op de hoogte is van de moeilijke situatie waarin enkele selectieleden zich bevinden. Zij moeten de komende periode vechten voor een laatste kans en bewijzen wat zij in hun mars hebben. Pas wanneer Van Gaal een duidelijk beeld heeft, zal hij de clubleiding de opdracht geven om versterkingen te halen. De komst van Luke Shaw en Ander Herrera staat daar los van.

"Mijn motto is altijd hetzelfde: kijken naar de spelers die ik heb en weten hoe ze spelen. Maar de spelers die ik niet heb getraind, ken ik niet", aldus Van Gaal. "De spelers die we nu hebben gekocht stonden al op de lijst. Ik heb daar toestemming voor gegeven, want ze bevallen mij. Maar eerst wil ik de spelers zien spelen volgens mijn filosofie." Naar eigen zeggen is die filosofie de reden dat hij nu manager van United is. "Het prikkelde de eigenaren."

Van Gaal noemde United bij zijn presentatie 'de grootste club ter wereld', iets dat hij al eerder verkondigde, maar wat nu pas écht goed tot hem is doorgedrongen. "Binnen twee dagen weet ik al hoe belangrijk Manchester United is en ook hoe belangrijk de sponsoren zijn. Ik moet hard werken, het team klaar maken en wennen aan deze grote club." Dat de verwachtingen daardoor extra hoog zijn, is voor de oefenmeester geen probleem. "Ik heb gewerkt bij Barcelona, in mijn opinie de grootste club in Spanje. Ik heb Ajax gecoacht, de grootste club van Nederland. En ik heb Bayern München gecoacht, de grootste club van Duitsland."

Over de doelstelling voor komend seizoen was de ex-bondscoach van Oranje, als gebruikelijk, kort en helder. "De uitdaging is om eerste te worden in de Premier League, niet vierde", aldus Van Gaal, die voor de zekerheid nog wel een kleine slag om de arm hield. "Zoiets hangt ook altijd af van de klik tussen de manager en zijn spelers. Ik kan niks garanderen."

Louis van Gaal gaat Manchester United in zijn eerste jaar kampioen maken

Meer nieuws

Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
11
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
13
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
16
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties