Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Málaga promoveert dankzij goal in minuut 121 en klimt uit de krochten van Spanje

Laatste update:

Nàstic Tarragona - Málaga (2-2, na verlenging)


Málaga had na de 2-1 zege in het heenduel voldoende aan een gelijkspel. Toen Nàstic in de 63ste minuut met tien man kwam te staan na een dubbele gele - en dus rode - kaart voor Nacho González, leek de buit al binnen voor Málaga. Niets bleek minder waar.

Tien minuten na de rode kaart kwam Nàstic op een 1-0 voorsprong dankzij een treffer van Alan Godoy. In de reguliere speeltijd kwam er aan die stand geen verandering meer, waardoor een verlenging uitkomst moest bieden.

Die verlenging begon rampzalig voor Málaga, dat binnen drie minuten al tegen een 2-0 achterstand moest aankijken. Gorka Santamaria kreeg het doelpunt achter zijn naam. Pas een kwartier later wist Málaga de aansluitingstreffer aan te tekenen. Dioni scoorde uit de rebound nadat doelman Alberto Varo Lara de bal losliet: 2-1.

Rond de 116de minuut werd de wedstrijd nog tijdelijk stilgelegd. Supporters van de thuisploeg hadden dusdanig veel ballen die op de tribune waren beland niet teruggeven, waardoor de ballenjongens zonder ballen kwamen te zitten.

Toen de jongens weer ballen hadden, werd de wedstrijd hervat. Málaga zorgde voor een totale sensatie door in de allerlaatste seconde de 2-2 aan te tekenen. Na een carambole voor het doel gaf de zeventienjarige Antonio Cordero het laatste zetje.

Afgelopen seizoen daalde Málaga af naar de Primera Federación RFEF, het derde profniveau in Spanje. De voormalig werkgever van onder meer Joris Mathijsen en Ruud van Nistelrooij was ver afgegleden, maar keert nu weer terug naar de Segunda División. In 2013 haalde Málaga nog de kwartfinale van de Champions League, waarin het verloor van Borussia Dortmund.

Meer nieuws

The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
99
Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar
7
Van der Vaart zou Oranje op 3 plekken wijzigen: 'Je moet hem altijd opstellen'
27
Van der Vaart kijkt op van Valentijn: 'Heel erg overdreven, echt tenenkrommend'
14
Engelse fans rakelen opmerkelijke beelden van Hake op na interesse Man United
28
Marciano Vink weet wie Ronald Koeman moet opstellen om Roemenië te verslaan
40

Meer sportnieuws

Reacties