Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kritische Erik ten Hag oordeelt: 'Men doet overdreven lyrisch over Feyenoord'

Laatste update:

Voetbal International pakt zaterdag uit middels een uitgebreid interview met Ten Hag. Ook de Eredivisie komt daarbij ter sprake. Ten Hag is lovend over het PSV van Peter Bosz. "Dik en dik verdiend kampioen. Met zo'n grote afstand beter dan de rest, ook dan Feyenoord. En PSV is ongelofelijk benadeeld in de KNVB-beker."

Meer: 'Erik ten Hag en Manchester United bereiken persoonlijk akkoord met voormalig PSV'er' | ‘Erik ten Hag adviseert clubleiding van Manchester United om Benni McCarthy nieuw contract aan te bieden’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

"Dat was natuurlijk een duizend procent strafschop bij Noa Lang, dat weet ik nog goed", gaat Ten Hag verder. "Peter Bosz was na afloop heel boos en hij had groot gelijk. Bosz heeft het uitstekend gedaan bij PSV afgelopen seizoen. De club leeft en sprankelt."

Ten Hag is duidelijk minder fan van Feyenoord, zo laat hij blijken. "Daarentegen vind ik dat mensen overdreven lyrisch doen over Feyenoord. Het verschil tussen PSV en Feyenoord was in mijn ogen te groot vanuit Feyenoord-perspectief als regerend landskampioen. Feyenoord was stabiel dit jaar, maar niet top."

Ten Hag is onder de indruk van het werk van Bosz. "PSV was op alle vlakken twee klassen beter. Qua domineren van de bal, qua drukzetten, qua intensiteit, noem maar op. Dat heeft Bosz met zijn staf top gedaan, maar ook de rest van de club zit weer goed in elkaar, want met mensen als Earnest Stewart en Marcel Brands is er daar ook rust en kwaliteit gekomen."

Ondanks zijn minder positieve woorden over Feyenoord, is Ten Hag blij voor de naar Liverpool vertrokken Arne Slot. "Ik vind het van beide kanten een hele goede en mooie keuze. Voor het Nederlandse trainersgilde is dit geweldig. En Arne Slot past met zijn filosofie ook bij Liverpool."

Het is nog maar de vraag of Ten Hag en Slot elkaar komend seizoen tegenkomen in de Premier League. Eerstgenoemde ligt momenteel zwaar onder druk bij Manchester United. Kwaliteitskrant The Guardian bracht vrijdag zelfs het nieuws dat Ten Hag, ongeacht het resultaat van de FA Cup-finale, de laan wordt uitgestuurd in Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
13
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
21
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
11
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
142
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0
Machtige kopbal Jude Bellingham bezorgt matig Engeland zege in EK-opener
145

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties