Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV-trainer Bosz gunt Drommel voor het eerst dit seizoen speeltijd in Eredivisie

Laatste update:

Drommel staat dus onder de lat in Limburg. De doelman kwam dit seizoen alleen in actie in de TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie. Speeltijd in de Eredivisie zat er nog niet in. De verdediging van PSV bestaat uit Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Mauro Júnior. Op het middenveld staan Jerdy Schouten en Guus Til achter Saibari, terwijl de aanval bestaat uit Lozano, Malik Tillman en spits Luuk de Jong.

Meer: Basisplek bij PSV voor speler die na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven | Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

Na het binnenhalen van het kampioenschap werden de PSV-supporters opnieuw verblijd, toen duidelijk werd dat Tillman definitief is overgenomen van Bayern München. De Amerikaan tekende een contract tot medio 2028. "Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf", liet Tillman weten op de clubwebsite.

"Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken." Tillman voelt zich gewaardeerd in Eindhoven. "Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer."

PSV staat op 87 punten en heeft nog twee zeges nodig om het puntentotaal van Ajax (93) uit 1972 te evenaren. Omdat het doelsaldo van de Eindhovenaren nu al beter is dan het eindtotaal van de Amsterdammers toen (+88 om +84), zijn twee zeges hoe dan ook genoeg om statistisch gezien het beste Eredivisie-team ooit te worden.

Fortuna Sittard


Fortuna Sittard kreeg vorige week een enorme klap te verwerken met het wegvallen van clubtopscorer Kaj Sierhuis. De spits liep tegen Go Ahead Eagles (0-0) een zware knieblessure op en komt dit kalenderjaar naar alle waarschijnlijkheid niet meer in actie. Fortuna, dat elfde staat, speelt in de laatste twee wedstrijden van het seizoen alleen nog om de eer.

Opstelling Fortuna Sittard: Koopmans; Pinto, Guth, Siovas, Dijks; Voet, Rosier, Lonwijk; Peters, Da Cruz, Córdoba

Opstelling PSV: Drommel; Teze, Ramalho, Boscagli, Mauro Júnior; Schouten, Til, Saibari; Lozano, De Jong, Tillman.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Bekijk Fortuna Sittard - PSV live op ESPN via Ziggo!

Fortuna Sittard - PSV

Meer nieuws

Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: NEC - Go Ahead Eagles
0
Vaste kracht Frankrijk raakt geblesseerd op training: EK mogelijk in gevaar
13
Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht
5
'Theo Hernández verlaat AC Milan voor andere absolute Europese grootmacht'
9
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
13
CONMEBOL introduceert nieuwe kleur kaart op Copa América 2024
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties