Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Feyenoord en Slowakije krijgen uitsluitsel over blessure Dávid Hancko'

Laatste update:

Hancko heeft geen scheur opgelopen, waardoor opluchting heerst in het trainingskamp van Slowakije. De uitblinkende verdediger is wel nog een twijfelgeval voor het cruciale laatste groepsduel met Roemenië aanstaande woensdag.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De medische staf van Slowakije denkt dat Hancko het kan halen, maar gaat de blessure de komende dagen extra goed monitoren. Voor Feyenoord zal het in ieder geval een opluchting zijn dat Hancko niet maandenlang uit de roulatie is.

Hancko raakte tegen Oekraïne geblesseerd op het moment dat hij een bal wilde aannemen. De verdediger kreeg een bal aangespeeld en nadat de bal opstuiterde en hij zijn linkerbeen weer op de grond plaatste, schoot het in zijn lies.

Hancko ging naar de kant en kreeg tape om zijn been heen gewikkeld, waarna hij het nogmaals probeerde. Toen hij een inworp wilde nemen aan de linkerkant van het veld, gaf hij toch aan gewisseld te moeten worden.

Woensdag wacht het laatste groepsduel voor Slowakije, waarin Roemenië de tegenstander is. Alle landen in Groep E hebben na twee wedstrijden drie punten verzameld. Bij databureaus en de bookies is Slowakije licht favoriet.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Van Bronckhorst berooft Van Persie van belangrijke spil bij sc Heerenveen
0
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: VS dreigt te stranden
8
Darwin Núñez zet fenomenale reeks voort bij zege oppermachtig Uruguay
2
Verenigde Staten lijdt schokkende nederlaag op Copa América na donkerrode kaart
1
The Athletic zet Oranje buiten top 10 beste EK-landen: 'Koeman snapt het niet'
101
Ruben Kluivert heeft transfer naar buitenland te pakken en tekent voor drie jaar
7

Meer sportnieuws

Reacties