Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De elf van Manchester United met Cristiano Ronaldo in de basis

Laatste update:

Solskjaer wilde vrijdag niet direct antwoord geven op de vraag of Ronaldo in de basis zou staan. "Hij heeft een goede voorbereiding gedraaid bij Juventus, hij heeft voor het nationale team gespeeld en hij heeft een goede week gehad bij ons hier. Hij zal zeker op een gegeven moment op het veld staan, dat is zeker", liet de Noor zich niet in de kaarten kijken. "Ik denk dat iedereen heel, heel blij is hem terug te hebben. Hij lijkt ook blij te zijn om terug te zijn. De stemming was erg goed, hij heeft hard gewerkt."

Ronaldo breekt zaterdag een opvallend record in de Premier League. Nog nooit zat er zo'n lange periode tussen twee Premier League-duels van een voetballer. Het oude record stond op naam van Damien Delaney, die tussen 2002 en 2013 liefst 11 jaar en 155 dagen geen wedstrijd in de hoogste afdeling van Engeland speelde. Ronaldo breekt dat record: 12 jaar en 118 dagen sinds zijn laatste duel in mei 2009.

Manchester United hield zeven punten over aan de eerste drie speeldagen van de Premier League. In de seizoensouverture tegen Leeds United werd met 5-1 gewonnen, waarna een 1-1 gelijkspel tegen Southampton en een 0-1 overwinning op Wolverhampton Wanderers volgden. Ronaldo speelde twee officiele duels dit seizoen: hij deed een half uur mee in zijn uiteindelijk laatste wedstrijd voor Juventus, tegen Udinese (2-2), en voorkwam met twee goals in extremis dat het WK-kwalificatieduel van Portugal met Ierland in een 0-1 nederlaag eindigde: 2-1.

Opstelling Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Matic, Pogba; Greenwood, Fernandes, Sancho; Ronaldo.

-

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties