Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Eredivisie is de perfecte competitie voor een jonge speler'

Laatste update:

Sigthórsson scoorde in beide wedstrijden niet, ondanks dat hij negentig minuten bleef staan. Op de dag voor de laatste groepsontmoeting met Jong Denemarken zegt hij op de officiële website van de UEFA dat het tot op heden 'zeer frustrerend' is geweest. "In de eerste wedstrijd kreeg ik drie kansen; twee daarvan waren echt goed en had ik moeten afmaken. Ons toernooi is anders geworden, maar daar moet je niet teveel van denken. Je moet je op de volgende wedstrijd focussen."

Afgelopen seizoen debuteerde de 21-jarige Sigthórsson in het shirt van AZ en hij eindigde de rit met vijftien goals. Hij wordt nu al weken gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar vooralsnog komen de clubs er niet uit wat betreft de transfersom. Hoe dan ook heeft Sigthórsson het naar zijn zin in ons land. "Ik houd ervan om in de Nederlandse competitie te spelen", merkt hij op. "Het is de perfecte competitie voor een jonge speler, dus ik kijk ernaar uit in de Eredivisie verder te gaan."

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties