Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De fans van FC Twente horen qua clubliefde bij de top van de Eredivisie'

Laatste update:

Van den Belt zegt in de TC/Tubantia dat de fans van de Tukkers qua 'clubliefde aan de bovenkant' van alle clubs in de Eredivisie zitten. "De kracht van Twente is de supporterstrouw en we hopen dat dat zo blijft. Als we volgend seizoen met 24.000 echte supporters zitten, dan is dat zo. Dan moeten we die andere zesduizend weer terug zien te winnen."

Twente kreeg vrijdag andermaal drie punten in mindering gebracht, moest achttien medewerkers vanwege de financiële problemen ontslaan en kreeg ook nog eens te horen dat doelman Sonny Stevens dit jaar niet meer in actie komt wegens een knieblessure. Van den Belt spreekt in de regionale krant dan ook van een 'kloteweek': "Maar ik heb wel geleerd om niets te lezen of nergens naar te kijken."

"Een programma als Voetbal International geeft bijvoorbeeld soms een verkeerd beeld, terwijl ik de waarheid ken, ik zit er middenin. Deze week hebben we het nieuwe plan van aanpak ingediend, dat was een enorme klus."We hopen dat het in augustus allemaal genormaliseerd is. En we de supporters het gevoel kunnen geven dat het weer goed is bij Twente, dat de rust is te-ruggekeerd en het weer leuk kan zijn."

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties