Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De fans zullen van hem gaan houden, hij is net als Cristiano Ronaldo'

Laatste update:

"Ik weet zeker dat Ashley zal voldoen aan de verwachtingen", zegt Reo-Coker positief in de Britse tabloids. "Hij zal zijn werk doen voor United en de fans zullen van hem gaan houden. Mensen zeggen dat United een beetje flair en creativiteit mist, sinds Cristiano Ronaldo is vertrokken. Maar ik denk dat dát iets is dat hij (Young, red.) zeker zal gaan toevoegen bij Manchester."

"Hij heeft geweldig inzicht en ik weet dat hij veel goals voor ze zal creëren, plus zelf nog flink scoren. Hij is net als Ronaldo; je kunt niet zeggen dat hij Ronaldo komt vervangen, want Ashley blijft Ashley Young. Maar ze zijn vergelijkbare spelers op een paar punten. Ashley kan creëren en scoren en draagt ook bij aan de verdedigende taken van het elftal. Maar ik geloof dat hij meer voor zijn creatieve kwaliteiten is aangetrokken. Ashley verdient het. Hij was hier heel populair bij de supporters."

Ik heb hoge verwachtingen van Ashley Young bij Manchester United

Meer nieuws

'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
10
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
4
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor 2024/25!
0
Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse
7
Viertal ex-Eredivisie-spelers opgenomen in eerste EK-selectie ooit van Servië
5
Driessen toegesproken in Oranjezomer: 'Jij bent de grootste azijnzeiker...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties