Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De filosofie van Guardiola is zoveel mogelijk balbezit hebben'

Laatste update:

"Hij heeft het oké gedaan bij Bayern München. Oké, want hij heeft een heel goed en aantrekkelijk team veranderd in een saaier team. Bayern speelde heel direct met snelle spelers én won de treble, maar onder Guardiola werd er wat statischer gespeeld. Hij heeft de spelers veranderd, hoewel je zijn resultaten natuurlijk niet kunt ontkennen. Guardiola neemt altijd een ongelooflijke reputatie met zich mee. Hij heeft het bij Barcelona fantastisch gedaan, maar had ook het geluk dat hij de juiste spelers had op wie hij zijn filosofie kon loslaten", aldus de 52-jarige Schmeichel in de Engelse pers.

"Waar bij onder anderen Sir Alex Ferguson de prioriteit is om doelpunten te maken, is de prioriteit voor Guardiola het hebben van zoveel mogelijk balbezit. Zijn filosofie is: 'ik wil zoveel mogelijk balbezit hebben en op enig moment scoren'. Dat gaan we ook zien bij Manchester City. De Premier League is een heel andere competitie. Het gaat maar door en door en het stopt nooit. Zelfs in maart moeten er nog twaalf wedstrijden gespeeld worden. Je denkt dan: 'stopt dit ooit'?", besluit de Deen. Man City neemt het zaterdag op tegen Manchester United.

‘De filosofie van Guardiola is zoveel mogelijk balbezit hebben’. Eens?

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
3
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
18
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties