Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Gea de hemel ingeprezen: 'Hij is net een personage uit 'The Matrix''

Laatste update:

De Spaans international had zaterdag veertien reddingen in huis en leverde zodoende een belangrijk aandeel in de overwinning op the Gunners. "Ik geef toe dat ik ongelijk had over De Gea toen hij net in de Premier League terechtkwam", zegt Redknapp in de Daily Mail. "Ik kan me nog goed herinneren hoe hij als twintigjarige op doel stond met een shirt dat veel te groot was. Ik vroeg mezelf af of hij fysiek wel mee zou kunnen in de Premier League. Sindsdien heeft hij alle critici de mond weten te snoeren. Ik denk niet dat ik ooit een betere lijnkeeper heb gezien dan De Gea. Hij is een beetje als een personage uit The Matrix, als je ziet hoe hij redding brengt."

Toch is De Gea volgens Redknapp niet de beste keeper die ooit tussen de palen heeft gestaan in de Premier League. "Wat mij betreft staat hij nog achter Peter Schmeichel, de absoulute nummer één", aldus Redknapp. "Hij was imposant. Als je op hem af ging en het idee dat je ging scoren, toverde hij weer een sensationele redding uit de hoge hoed."

-
David de Gea is de beste keeper ter wereld

Meer nieuws

Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
11
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
1
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
38
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
34
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties