Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Gea en Van Gaal hebben al maanden niet meer met elkaar gesproken'

Laatste update:

De Engelse tabloids zijn ervan overtuigd dat De Gea snel gaat bijtekenen, maar in Spanje denkt de pers daar anders over. AS claimt dat de keeper juist het plan heeft om te vertrekken. "Hij wordt weggeduwd bij United vanwege de slechte relatie met Louis van Gaal", claimt de sportkrant. "De Gea en Van Gaal hebben al maanden niet meer met elkaar gesproken."

De 24-jarige De Gea is bezig aan zijn vierde seizoen bij United, dat de keeper in 2011 als opvolger van Edwin van der Sar weghaalde bij Atlético Madrid. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2016 door en Real Madrid ziet in de drievoudig international een uitstekende vervanger van Iker Casillas, die in de herfst van zijn loopbaan wellicht nog een nieuw avontuur aangaat. United versterkte zich in januari nog met Víctor Valdés, een oude bekende van Van Gaal.

Waar ligt de toekomst van David de Gea, denk je?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties