Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Gea maakt mogelijk 'shock move': 'Spanjaard kan terugkeren in Premier League'

Laatste update:

Pope, vaste waarde onder de lat bij the Magpies, raakte dit weekend ogenschijnlijk zwaar geblesseerd aan zijn schouder in het thuisduel met United (1-0). De kans is groot dat de Engelsman een operatie moet ondergaan en er daarna ruim vier maanden uitligt, zo klinkt het.

De goalie had gedurende zijn periode bij Burnley ook al meermaals last van een soortgelijke schouderblessure. Pope lag er daardoor eerder al eens vijf maanden uit. Als het herstel van de international van Engeland weer zo veel tijd in beslag neemt, dan gaat Newcastle een vervanger halen en De Gea staat (hoog) op het verlanglijstje.

Mocht de ploeg van Eddie Howe voor De Gea gaan, dan moet de Spanjaard wel genoegen nemen met een lager salaris dan hij bij the Red Devils opstreek. De keeper kreeg in zijn laatste jaren op Old Trafford wekelijks ruim 450.000 euro bijgestort. Daar gaat Newcastle niet aan beginnen. Het is aannemelijk dat De Gea met dat vereiste akkoord gaat, daar hij sinds de zomer helemaal geen salaris meer krijgt, zo klinkt het.

De geruchten over de toekomst van De Gea blijven daardoor maar gaan sinds hij deze zomer afscheid nam van United. Begin november kwamen er nog berichten naar buiten dat de doelman 'positieve' gesprekken voerde met Real Betis over een terugkeer in LaLiga. Daar lijkt niks van te komen, daar het sindsdien stil is gebleven wat betreft de Spaanse club en De Gea.

Tussen 2009 en 2011 stond de keeper onder de lat bij Atlético Madrid. In totaal keepte De Gea 84 officiële duels voor de Spaanse grootmacht, waarin hij zijn doel 23 keer wist schoon te houden. Vervolgens vielen zijn prestaties op in het buitenland.

United betaalde in de zomer van 2011 zo'n 25 miljoen euro om De Gea los te weken bij Atlético. Uiteindelijk keepte de doelman maar liefst twaalf seizoenen in dienst van de Engelse grootmacht. Een emotioneel dienstverband met vele pieken en dalen.

De Gea's teller eindigde afgelopen zomer op 545 duels in dienst van United, waarin hij 190 keer de nul hield. Als Red Devil wist De Gea beslag te leggen op de Premier League (1x), Europa League (1x), FA Cup (1x), League Cup (2x) en de Engelse Super Cup (3x). Via social media liet De Gea meermaals blijken gekrenkt te zijn door zijn vertrek uit Manchester.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties