Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Gea was teleurgesteld, hij zeurde maar aan mijn hoofd'

Laatste update:

De Gea kreeg in de duels met Cardiff City, Huddersfield Town en Bournemouth een doelpunt om de oren en had sinds eind november geen clean sheet meer behaald. Tegen the Magpies wist de Spanjaard echter zijn doel schoon te houden. "We wilden David blij maken, want hij was teleurgesteld na de laatste wedstrijden. Hij zeurde maar aan mijn hoofd dat hij een clean sheet wilde. Ik ben blij voor hem dat het is gelukt."

Sinds het vertrek van José Mourinho en de komst van Solskjaer spelen the Red Devils beter en zijn de resultaten ook flink verbeterd. Herrera wil niet al te diep ingaan op de trainerswissel op Old Trafford. "Ik ga de situaties van vóór en na niet met elkaar vergelijken. Ik heb veel respect voor wat de vorige manager voor ons heeft gedaan."

"Het enige waar ik iets over kwijt kan, is onze huidige vorm. En die is goed. We zijn gelukkig met elkaar en spelen goed. Ik hoop dat we deze reeks kunnen voortzetten", besluit de Spanjaard. Door vier opeenvolgende overwinningen staat United momenteel op de zesde plek in de Premier League, met drie punten achterstand op nummer vijf Arsenal.

Verwacht jij dat Manchester United in de top vijf eindigt dit seizoen in de Premier League?

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
3
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties