Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap gaat achter 'klein groepje fans' aan: 'Dit is onze club niet'

Laatste update:

"De Graafschap en de supporters hebben zich dit jaar fantastisch laten zien en er is nog nooit iets gebeurd hier, en zeker niet op eigen veld. Maar dan komen er emoties naar boven. Die fans moeten gewoon op de tribune blijven en wij gaan dit oplossen, want het is schandalig. Het is asociaal en we gaan hier met de politie van Doetinchem aan werken. We keuren dit ten zeerste af. Het is voor het eerst dat het op het veld zo is geëscaleerd en wat mij betreft ook voor het laatst. De mensen die dit hebben veroorzaakt zullen aangepakt worden", aldus Weikamp.

De commissaris voegde eraan toe het te betreuren dat de ongeregeldheden van na de wedstrijd de 'fantastische voetbaldag' overschaduwen: "Het doet pijn in het hart, want dit is niet onze club. We moeten beseffen dat dit om een klein groepje gaat. Tien tot vijftien man verpest het voor een vol stadion. Ik had dit niet verwacht, zag het niet aankomen. De emotie is sommige mensen waarschijnlijk te veel geworden. We hebben ons dit jaar laten zien en gaan nu één keer de mist in. Ik hoop niet dat dat de kop wordt en dat de mensen vooral zien dat we een fantastisch jaar hebben gedraaid met fantastische supporters."

-
Moet De Graafschap ook gestraft worden?

Meer nieuws

Fresia: 'Ik hoop dat hij gaat vlammen. Hij staat symbool voor het OranjeDNA'
11
Youri Mulder oppert Eredivisie-speler die Kroos kan opvolgen bij Real Madrid
1
'Stijn van Gassel kan direct na degradatie kiezen uit drie Eredivisie-clubs'
3
Precieze bedrag dat Feyenoord voor Priske betaalt lijkt bekend
25
Live meepraten in oefeninterlands: Duitsland - Oekraïne
0
Live meepraten in oefeninterlands: Engeland - Bosnië-Herzegovina
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties