Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap gaat op eigen Vijverberg compleet af tegen Heerenveen

Laatste update:

Heerenveen slaagde er nog nooit in om in de eerste helft van een uitwedstrijd in de Eredivisie vier keer te scoren. Tot zaterdagavond dus. Het team van Jan Olde Riekerink kreeg de eerste kans van de wedstrijd: Sam Lammers kwam net te laat om een voorzet van Arber Zeneli te kunnen afronden. Aan de andere kant zorgde Stef Nijland voor dreiging: de middenvelder mikte uit een vrije trap rakelings naast. Na 25 minuten werd de ban gebroken: Lammers krulde de bla van grote afstand in de bovenhoek van Hidde Jurjus.

Het bezoek uit Friesland kende hierna geen genade met het team van Henk de Jong: Lammers verdubbelde de marge met een stift, Michel Vlap schoof de 0-3 tegen de touwen en zette vervolgens ook de 0-4 achter zijn naam. Had had nóg erger kunnen worden voor De Graafschap, ware het niet dat Leeroy Owusu voorkwam dat Vlap zijn hattrick kon completeren. De Jong greep in de rust in en haalde Jordy Thomassen naar de kant ten faveure van Javier Vet. De Jong hoopte dat de schade enigszins beperkt kon worden.

Dat lukte niet en dat mocht ook Erik Bakker zich aanrekenen. De middenvelder hield de doorgebroken Vlap vast en mocht van de scheidsrechter gaan douchen. Met tien tegen elf leek het voor De Graafschap ondoenlijk om erger te voorkomen, maar de 0-5 liet lang op zich wachten. De beste kansen waren voor Vlap: hij stuitte na zeventig minuten op Jurjus en tien minuten voor tijd was het opnieuw Jurjus die redde. Het was uiteindelijk invaller Jizz Hornkamp die de 0-5 op het scorebord zette.

-
Denk jij dat De Graafschap direct gaat degraderen?

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties