Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap kind van de rekening: 'Het is een schande, dit is toch bizar'

Laatste update:

De Doetinchemmers waren op sportieve gronden gedegradeerd, maar leefden wekenlang in de veronderstelling dat ze door de degradatie van FC Twente toch in de Eredivisie zouden mogen blijven. Het nieuws dat de Tukkers door de mazen van het net zijn gekropen komt bij de Superboeren aan als een mokerslag.

"Nu heb je echt de poppen aan het dansen", zegt commercieel manager Martine Zuil tegen Omroep Gelderland. "We leven al weken tussen hoop en vrees en dan gebeurt op het laatste moment dit." Het is mogelijk dat De Graafschap, dat zich gepiepeld voelt door de KNVB, nu zelf ook de gang naar de rechter gaat maken.

"Het is een schande en het bevreemdt ons ten zeerste", foetert technisch manager Peter Hofstede in gesprek met de Gelderlander. "Eerst heeft de licentiecommissie geoordeeld dat FC Twente moest degraderen. Daar zitten toch wijze mensen in. Vervolgens oordeelde de burgerrechter dat de licentiecommissie gelijk had en nu komt de beroepscommissie met een volledig andere uitspraak. Dat is toch bizar", aldus Hofstede, die zegt dat De Graafschap zich gaat beraden op vervolgstappen.

De Graafschap voelt zich terecht gepiepeld

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties