Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap komt met statement na interview over Klaas-Jan Huntelaar

Laatste update:

"Er komt een dezer dagen een gesprek met Klaas-Jan", zo zei Mos vrijdag nog. "Wij zouden het fantastisch vinden als hij nog een keer bij ons komt voetballen. In de eerste divisie, met aanvallend voetbal, kun je geen betere spits krijgen. Maar wij kunnen wel van alles vinden, de bal ligt natuurlijk bij Klaas-Jan. Misschien is hij het voetballen wel beu. Maar hij is in ieder geval bereid om met ons te praten. Dat is fijn."

"Wij waarderen hem enorm, als boegbeeld van onze regio en oud-speler van de club. Maar tussen hoop en realiteit zit nog wel een belangrijk verschil", verduidelijkt Ostendorp zaterdag echter in een verklaring op de site van De Graafschap. "Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij de komende periode tijdens zijn welverdiende vakantie rustig wil nadenken hoe hij zijn leven na dit seizoen wil invullen. Met als belangrijkste vraag: wel of niet doorgaan met voetballen."

"Wij hebben hem laten weten daarover graag een keer met hem van gedachten te willen wisselen, maar vinden dat het nu eerst tijd is voor de gedachten van Klaas-Jan zelf. Of hij wel of niet door wil gaan met voetballen en wel of geen toekomst voor zichzelf bij ons ziet, ligt bij hem. En wij respecteren hoe dan ook zijn keuze, welke keuze dat ook zal zijn", benadrukt Ostendorp.

Huntelaar kwam op elfjarige leeftijd terecht in de jeugdacademie van De Graafschap. Na zes jaar vertrok hij naar PSV, maar in 2003 keerde hij terug op huurbasis. Huntelaar is vanaf 1 juli transfervrij. Hij kwam in zijn tweede periode bij Schalke 04 tot twee doelpunten in negen Bundesliga-wedstrijden. Zijn bijdrage was echter niet voldoende om de club uit Gelsenkirchen te behouden voor het hoogste niveau en een contractverlenging zat er niet in.

De grote vraag is of Huntelaar nog veel voelt voor nog een seizoen betaald voetbal en of hij een seizoen op het tweede niveau wil spelen. De Graafschap greep vorige maand via de reguliere competitie naast promotie naar de Eredivisie en daarna ging het in de Keuken Kampioen Play-offs ook mis. Trainer Mike Snoei moest dat bekopen met ontslag.

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties