Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap na knotsgek slot en verlenging verlost van Almere City

Laatste update:

De Graafschap degradeerde in 2012 uit de Eredivisie, maar heeft nu dus weer een stap dichter bij een rentree op het hoogste niveau gezet. De blauw-witten gingen in de eigen Vijverberg wel wat voorzichtig van start en ook Almere werd in het eerste kwart nauwelijks gevaarlijk. Onder anderen Soufyan Ahannach deed een poging, maar zijn schot vanuit de tweede lijn werd gekeerd door Hidde Jurjus. In de slotfase van de eerste helft hield Agil Etemadi Nathaniel Will van scoren af. De goalie moest na een uur opnieuw in actie komen: met een prachtige redding maakte Etemadi een afstandsschot van Caner Cavlan onschadelijk.

Vanaf het uur werd De Graafschap steeds gevaarlijker: Vincent Vermeij knalde van een meter over en ook Kristoffer Vida, Cavlan en Karim Tarfi vonden de weg naar het doel niet. In de voorlaatste minuut werd het dan toch 1-0 door een intikker van Jerry van Ewijk. De Graafschap leek daardoor zeker te zijn van de volgende ronde, maar Ahannach maakte er na 91 minuten 1-1 van en een goal van Enzio Boldewijn werd later wegens buitenspel onterecht afgekeurd. De Graafschap ontsnapte en ging door een eigen doelpunt van Cees Toet in de verlenging er toch nog met de overwinning vandoor.

-
Denk jij dat De Graafschap nog een ronde overleeft?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties