Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap overdonderd door bezoek Ajax: 'Nooit eerder meegemaakt'

Laatste update:

Teloh wordt dan ook voortdurend bestookt door de pers. Hij krijgt enorm veel aanvragen binnen. "Dit hebben we bij De Graafschap nog nooit eerder meegemaakt", reageert hij in De Gelderlander. "Er zitten zestig journalisten op de perstribune, er zijn twintig fotografen aanwezig en acht cameraploegen. We hebben ook nog heel veel mensen teleur moeten stellen."

Normaal gesproken is het niet zo'n drukte van belang bij de Superboeren, die zelf al klaar zijn voor wat betreft het reguliere seizoen. Het elftal van Jan Vreman kan niet meer rechtstreeks degraderen en weet al dat het nacompetitie moet spelen. Winst of een gelijkspel tegen Ajax betekent echter dat PSV alsnog met de titel aan de haal kan gaan, als de Eindhovenaren zelf weten te winnen van PEC Zwolle (uit).

Vreman kan zondag tegen de Amsterdammers in ieder geval beschikken over een fitte groep spelers. De enige afwezig is Robin Pröpper, die een schorsing moet uitzitten. Voor De Graafschap gaat het seizoen op 13 mei verder met de eerste confrontatie in het kader van de play-offs om promotie/degradatie.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties