Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap sluit met tegenzin deal voor 350.000 euro: 'Erg vervelend'

Laatste update:

"Dit is erg vervelend. Op zich kan het beter nu gebeuren, dan op het einde van de uitgerekte transferperiode tot 7 oktober", reageert Hofstede in een statement op de website van De Graafschap. "Stel dit komt pas begin oktober rond, dan heb je serieus een probleem. Wij wensen Branco veel succes in Frankrijk." Van den Boomen streek medio 2019 in Doetinchem neer. Zijn verbintenis bij De Superboeren liep nog twee seizoenen door.

In de optiek van Hofstede raakt De Graafschap met Van den Boomen, die in Frankrijk voor drie seizoenen tekent, een 'bepalende speler' kwijt. Een geschikte opvolger is volgens de bestuurder dan ook niet snel gevonden. "Dat zal niet meevallen en het wordt een hele uitdaging", verklaart de oud-aanvaller tegenover Omroep Gelderland. "Het is inderdaad een beetje het lot van De Graafschap. Ik loop al zo lang in het voetbal rond, je weet dat dit kan gebeuren met dit soort spelers. We zullen verder moeten kijken en dit moeten accepteren."

In het contract van Van den Boomen bij De Graafschap was een clausule opgenomen. De 25-jarige middenvelder kon voor een gelimiteerde transfersom vertrekken als men niet zou promoveren naar de Eredivisie. Vanwege de coronacrisis en het definitief stilleggen van de Keuken Kampioen Divisie bleek promotie niet nodig te zijn, ondanks de strijd die de koploper voerde in de rechtszaal. "We worden opnieuw benadeeld", liet de teleurgestelde trainer Mike Snoei eerder deze week al weten.

Van den Boomen rept in gesprek met Voetbal International over een 'geweldige stap'. "Een grote club, met een schitterend stadion. Dat onderschatten mensen in Nederland misschien wel een beetje. Ik zie het ook als een mooie uitdaging om in een groot voetballand als Frankrijk te gaan spelen en te laten zien wat ik kan", aldus de voormalig speler van Jong Ajax, FC Eindhoven, sc Heerenveen en Willem II.

Zie jij Branco van den Boomen slagen bij Toulouse?

Meer nieuws

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
0
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
11
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
70
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties