Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap troeft FC Twente en Heracles af: 'De club past bij me'

Laatste update:

De 26-jarige Lieftink speelde eerder bij Vitesse en Willem II en heeft zowel ervaring in de Keuken Kampioen Divisie als in de Eredivisie. Dit seizoen scoorde hij zesmaal. "Met de komst van Elmo halen wij een speler met ervaring binnen. Wij denken dat hij met zijn kwaliteiten prima past bij een club als De Graafschap. Het is dan ook mooi dat hij voor onze ambitie heeft gekozen", vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede via de officiële kanalen van De Graafschap.

Volgens de Stentor hadden onder meer FC Twente, Heracles Almelo en SC Cambuur interesse in Lieftink. De middenvelder sprak in maart echter al met De Graafschap en trainer Mike Snoei. "Dat waren lange en prettige gesprekken. Strijd, passie…. Die club past bij me qua beleving en achterban", verzekert Lieftink in gesprek met de regionale krant. "Het belangrijkste zijn de kansen die ik ga krijgen, want ik wilde niet ergens een jaar lang op de bank zitten."

Go Ahead zegde per 1 april alle veertien aflopende verbintenissen op, vanwege de coronacrisis. Ook dat van Lieftink, ondanks een eenzijdige optie. "Een geluk bij een ongeluk voor mij. Al was ik met alle plezier nog een jaar bij Go Ahead gebleven als ze de optie hadden gelicht. Ik wilde terug naar de eredivisie. In eerste instantie het liefste met Go Ahead, maar dat zal lastig worden, vrees ik. De Graafschap gaat in mijn optiek wel promoveren."

Het is echter nog de vraag of het betaald voetbal zal worden hervat en hoe de samenstelling van de Eredivisie én Keuken Kampioen Divisie er komend seizoen uit zal zien. De Graafschap neemt met 62 punten de tweede plaats in; koploper SC Cambuur heeft vier punten meer. Go Ahead staat met 48 punten op een zesde plaats.

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
19
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
10
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
9
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
11
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties