Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid

Laatste update:

Courtois raakte afgelopen zomer in de voorbereiding zwaar geblesseerd aan zijn knie en moest daardoor maandenlang revalideren. Real Madrid schakelde na het wegvallen van de Belg razendsnel door Kepa Arrizabalaga te huren van Chelsea.

De Spanjaard keepte het grootste deel van de eerste seizoenshelft, maar raakte na een blessure zijn plekje onder de lat kwijt aan Lunin, die vervolgens de onbetwiste nummer één werd. De Oekraïner kwam dit seizoen tot dusver tot 29 optredens en vertolkte een heldenrol in de strafschoppenserie tegen Manchester City in de kwartfinale van de Champions League.

Courtois, die ook nog een terugslag in zijn herstel kende, zat deze week weer voor het eerst bij de wedstrijdselectie in het uitduel met Bayern (2-2). De Belg kan zich nu dus ook gaan opmaken voor zijn rentree in de basis. "Courtois speelt zaterdag en Lunin woensdag tegen Bayern", laat Ancelotti optekenen op de persconferentie. "Wie er in de Champions League-finale speelt, mochten we die halen? Weet ik niet."

Geen EK voor Courtois


Wat in ieder geval wel zeker is, is dat Courtois niet zal worden opgeroepen voor het EK. Dat bevestigde bondscoach Domenico Tedesco onlangs tegenover Duitse media.

De relatie tussen de twee is al langere tijd belabberd en dat is vermoedelijk de voornaamste reden van het thuislaten van de sluitpost. "Ik wil geen pingpong spelen", zo luidde de conclusie van de bondscoach.

"We concentreren ons op spelers die in goede vorm zijn", aldus Tedesco. "Over dit onderwerp is verder alles al gezegd. Ik wil geen pingpong spelen."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties