Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap voor fanatiek thuispubliek geklopt op effectiviteit

Laatste update:

Na een prachtig vuurwerkspektakel om de terugkeer op het hoogste niveau te vieren, probeerden de thuisfans hun club met man en macht vooruit te schreeuwen. Het sorteerde weinig effect in de openingsfase. De Graafschap wachtte af, terwijl ook de bezoekers uit Overijssel geen noodzaak zagen in het najagen van de openingstreffer. Veel meer dan een schot van afstand PEC-spits Lars Veldwijk viel er in de eerste 25 minuten dan ook niet te beleven.

De thuisploeg werd gaandeweg de eerste helft wel sterker en had de bal veelvuldig in bezit. Coach Jan Vreman moest echter constateren dat zijn elftal stootkracht voorin ontbeerde. Het enthousiasme van de fans kon dan ook niet worden beantwoord en op slag van rust waren het zelfs bijna de bezoekers die met de openingstreffer gingen lopen. Queensy Menig knalde van afstand op doel, maar zag zijn poging onschadelijk gemaakt worden door doelman Hidde Jurjus. Veel meer dan dat werd er in de eerste helft ook van de gasten niet vernomen.

Het gebrek aan dreiging voorin werd na rust ruimschoots gecompenseerd door de bezoekers uit Zwolle. De Graafschap begon aanvallend aan de tweede helft, maar kreeg snel de rekening gepresenteerd: binnen veertien minuten tijd liep PEC uit van 0-0 naar 0-3. De 0-1 kwam na 51 minuten spelen op naam van Wouter Marinus, die op aangeven van Sheraldo Becker eenvoudig de 0-1 kon binnenschuiven. Kort daarop knalde Bart van Hintum uit het niets een afgeslagen bal achter Jurjus.

De definitieve genadeklap, voor zover dat nog niet daarvoor het geval was, werd door Becker voor zijn rekening genomen. De van Ajax gehuurde vleugelaanvaller kreeg daarbij wel alle hulp van zijn tegenstander. Thijs Bouma wilde terugspelen op Jurjus, maar deed dat veel te laconiek en stelde Becker zo in staat om simpel de 0-3 binnen te schieten. Ondanks het feit dat er toen nog 25 minuten op de klok stonden, gebeurde er nadien niet bijster veel meer op De Vijverberg.

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties