Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap wint eerste kraker van april en legt druk bij concurrenten

Laatste update:

Beide ploegen konden zondagochtend voorafgaand aan het duel rekenen op de steun van hun supporters. Zo zwaaiden de fans van Go Ahead de spelersbus uit met vuurwerk en toonden supporters van De Graafschap een groot spandoek. De thuisploeg begon opmerkelijk genoeg zonder de veelbesproken Ralf Seuntjens, die door Snoei voor de tweede wedstrijd op rij op de bank werd gehouden. Het duel op de Vijverberg kende een weinig boeiende eerste helft, waarin De Graafschap wel op voorsprong dacht te komen. Ted van de Pavert werkte halverwege het eerste bedrijf de bal achter Jay Gorter, maar zag hoe Toine van Huizen in aanloop naar de treffer een overtreding beging.

Go Ahead, dat dit seizoen bekendstaat om zijn sterke defensieve organisatie, beperkte zich voor rust tot verdedigen, zonder dat de ploeg van Kees van Wonderen daarbij echt in de problemen kwam. De enige keer dat De Graafschap gevaarlijk werd was via Joey Konings, die na een klein half uur spelen rakelings langs de linkerpaal schoot. Ook in de tweede helft zorgde De Graafschap voor de meeste dreiging, daar Jasper van Heertum al vroeg het doel van Gorter onder vuur nam. De verdediger stoomde op aan de rechterkant en probeerde het met een hard schot in de korte hoek, maar zag zijn inzet een meter naast gaan.

Na een uur spelen lukte het Schuurman wel om het net te vinden. De middenvelder werd bediend door Johnatan Opoku, controleerde de bal en vond vervolgens de linkerbovenhoek: 1-0. Even daarvoor kreeg Giannis Botos een opgelegde kans om Go Ahead op voorsprong te zetten, maar hij stuitte van dichtbij op doelman Rody de Boer na knap voorbereidend werk van Jacob Mulenga. Go Ahead ging nadrukkelijk op jacht naar de gelijkmaker en kwam nog heel dichtbij, toen Wout Droste moest afronden in kansrijke positie. De rechtsback gaf echter voor en hielp daarmee een grote kans om zeep. Tot overmaat van ramp verloor Go Ahead in de blessuretijd ook nog zijn aanvoerder. Veldmate kwam na een luchtduel verkeerd terecht en leek zich ernstig te blesseren aan de knie.

-

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
5
VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties