Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap wint en is nog twee duels verwijderd van Eredivisie

Laatste update:

In de derde minuut had De Graafschap de gewenste start te pakken. Na een hoekschop viel de bal precies voor de voeten van Lars Nieuwpoort: 1-0. Het team van De Jong gaf meteen vol gas en had de volledige controle voor eigen publiek. Tarik Tissoudali stuitte op Rody de Boer, een schot van Youssef El Jebli ging rakelings naast en tussendoor kreeg Nieuwpoort een gele kaart voor het maken van een schwalbe in het strafschopgebied.

De Graafschap kwam niet veel later goed weg toen Andrija Novakovich in de kraag werd gegrepen door Bart Straalman. De aanvaller én trainer Mike Snoei waren woedend omdat Pol van Boekel niet naar de stip wees. El Jebli zette de thuisploeg in de 25e minuut op 2-0: hij kopte een hoekschop van Daryl van Mieghem hard binnen. In het restant van de eerste helft was De Boer attent bij twee pogingen van Van Mieghem en schoot El Jebli een rebound over.

De tweede helft was amper tien minuten oud of Mo Hamdaoui, de maker van de 3-2 in Velsen-Zuid, schoot Telstar op heerlijke wijze terug in de wedstrijd. Filip Bednarek had geen antwoord op de vrije trap van grote afstand: 2-1. De vreugde was van korte duur: tien minuten later tikte Fabian Serrarens een bal binnen na een lage voorzet van Van Mieghem en beschikte de thuisploeg weer over een ruimere voorsprong.

Serrarens had ook de 4-1 op zijn voet, maar hij schoof de bal net naast en dat was een dure misser. Luttele minuten ging Bednarek in de fout na een korte terugspeelbal van Straalman en haalde hij Hamdaoui naar de grond: Novakovich schoot vanaf elf meter de 3-2 op het scorebord. Vijf minuten later volgde het antwoord van De Graafschap al. Een voorzet van Van Mieghem draaide binnen zonder dat iemand het leer aanraakte en daar had Telstar niet meer van terug.

-
Denk jij dat De Graafschap gaat promoveren?

Meer nieuws

Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
2
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
3
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6
Ajax moet grote naam doorstrepen in zoektocht naar nieuwe algemeen directeur
6
Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
22
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
58

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties