Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune

Laatste update:

Vroeg in de tweede helft ging het mis. Op de thuistribune zou een supporter onwel zijn geworden, waarna de medische staf van De Graafschap zich richting de fan snelde en arbiter Nagtegaal de wedstrijd stillegde.

Kort daarna kreeg de scheidsrechter te horen dat het duel doorgespeeld kon worden, waarna hij dit bericht overbracht op de spelers en de intentie om door te spelen kenbaar maakte. Dit gebeurde tot onvrede van de supporters van De Graafschap, waarna zij besloten bekers op het veld te gooien. Hierna werd het duel wederom gestaakt en zochten de spelers de kleedkamers op.

Vlak voor het hervatten van het duel gaf Nagtegaal bij ESPN een korte update. De arbiter liet weten dat de supporter in kwestie aanspreekbaar is, door de aanwezige medici is behandeld en het stadion heeft verlaten. Na een korte warming-up kon het treffen in de Keuken Kampioen Divisie-play-offs hervat worden.

Op het moment van staken stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord. Beide goals werden gescoord in de eerste helft.

Binnen een kwartier zette Alexander Büttner de thuisploeg op voorsprong. Zijn keiharde poeier van net buiten de zestien bleek ADO-doelman Nick Marsman te machtig.

Binnen het half uur wist De Graafschap orde op zaken te stellen. Een voorzet van Jari Vlak werd door Amir Absalem uiterst knap binnengekopt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
3
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
10
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties