Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Graafschap zet Vreman uit zijn functie: 'We kunnen niet langer wachten'

Laatste update:

Vreman blijft 'vanzelfsprekend' aan De Graafschap verbonden, in een nog nader te bepalen functie. De club werkt momenteel aan de opvolging van Vreman. "Jan is ongelooflijk belangrijk geweest in al die jaren dat hij voor De Graafschap actief is geweest en wat ons betreft is hij dat nog steeds. Jan blijft gewoon een cultuurbewaker", zegt technisch manager Peter Hofstede via de officiële kanalen. "Hij heeft ons enorm geholpen het unieke imago van de club te versterken en slaagde er meermaals in door, met zijn rust en eigen aanpak, de selectie door moeilijke tijden heen te loodsen. Maar dit keer lukte het niet meer. We hebben na lang beraad dit besluit moeten nemen en Jan daarvan in kennis gesteld."

Algemeen bestuurder Hans Veldhorst vult aan: "We wilden dolgraag dat Jan, net als vorig seizoen, het tij kon keren met zijn nuchterheid en no-nonsense aanpak. Maar de afgelopen maanden werd steeds duidelijker dat Jan het niet meer voor elkaar kreeg. Als club kunnen we het ons simpelweg niet permitteren om nog langer te wachten met ingrijpen. We moeten een plek in de play offs bemachtigen om, de in 2015 ingezette koers, vast te houden. Het risico van een verloren seizoen konden we eenvoudigweg financieel niet nemen."

Vreman is al zijn hele voetbalcarrière aan De Graafschap verbonden en zal dat ook zeker blijven. "We gaan kijken in welke rol we Jan nu kunnen gaan inpassen in onze organisatie", zegt Veldhorst. "We kunnen en willen hem niet missen en zijn hem enorm erkentelijk voor alles wat hij in de afgelopen decennia voor de club heeft gedaan."

De Graafschap kent een dramatisch seizoen in de Jupiler League, en bezet op dit moment de zestiende positie. De 51-jarige Vreman was sinds 2014 hoofdcoach in Doetinchem. Vorig jaar degradeerde hij met de club uit de Eredivisie, en ook dit seizoen werd nederlaag op nederlaag gestapeld.

Na 10 nederlagen in 17 duels, en een doelsaldo van -1, is Jan Vreman bij De Graafschap per direct uit zijn functie ontheven. #dran #superboeren

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Een wijze beslissing van De Graafschap

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties