Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De grote baas Messi wilde hem er absoluut bij, dan mag het iets kosten'

Laatste update:

Ook Paris Saint-Germain en Manchester City aasden op De Jong. De Mos is blij dat de Oranje-international voor Barcelona heeft gekozen. "Het voetbal dat Barcelona speelt, is De Jong op het lijf geschreven", zegt de trainer in ruste in gesprek met Het Laatste Nieuws. De Mos doelt onder meer op het combineren op de korte ruimte. "Als Frenkie aan de bal is, ga ik op het puntje van mijn stoel zitten. Dan kan er altijd iets onverwachts gebeuren."

"Terwijl jij en ik twee voetballende oplossingen zien, ziet De Jong er drie of vier. Op die manier kan hij verrassend uit de hoek komen. En ook belangrijk: hij speelt haast altijd diep, in plaats van breed." De Mos is niet verrast door het hoge bedrag dat Barcelona betaalt. De oefenmeester stelt dat dit nou eenmaal een gegeven is van de huidige transfermarkt. "Als ik in de krant lees dat een speler voor vijftien miljoen wordt getransfereerd, draai ik mijn bladzijde al om, want dan zal het wel geen goeie zijn", lacht De Mos.

Oud-voetballer Robbie Haemhouts, die bij Willem II de kleedkamer deelde met De Jong, had altijd al hoge verwachtingen van de middenvelder. "Frenkie stond destijds open voor de goede raad van oudere spelers, maar eerlijk gezegd konden we hem op voetbalvlak niet zo heel veel bijbrengen", vertelt Haemhouts. "De anderen voelden toen al dat hij het veel verder zou schoppen."

"Omdat Frenkie toen piepjong was, kwam hij dat eerste jaar weinig aan de bak. Maar toch zag je al dat hij iets speciaals had." De Belg verwacht niet dat De Jong zenuwachtig wordt als hij in het Camp Nou moet voetballen. "Daar komt bij dat er bij Frenkie een heel goede kop op staat. Naast het veld is hij een nuchtere en bescheiden jongen, op het veld heeft hij schijt aan iedereen. Daarmee bedoel ik dat hij zelfbewust zijn eigen weg gaat."

Verwacht jij dat Frenkie de Jong gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
3
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
3
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
4
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties