Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Guzman verdiende twee miljoen per jaar, waarom zei hij niets?'

Laatste update:

Raffaele Auriemma, Napoli-watcher namens Mediaset, legt de schuld van de hele situatie echter bij De Guzman zelf: "Er moet wat duidelijk gemaakt worden over de geruchten rond de vechtpartij tussen De Guzman en Giuntoli, want het is niet eerlijk om hem (Giuntoli, red.) nu af te branden", vertelt de journalist bij Si Gonfia La Rete.

"Ik heb het een en ander over de zaak gelezen en mijn vraag aan De Guzman is: 'Je verdiende twee miljoen euro per jaar zonder veel te doen en je stond maar zo af en toe op het veld, waarom heb je niet meteen wat gezegd?' Hij heeft het verder niet aangekaart en geeft er nu drie jaar later een interview over, waarom niet na drie maanden? Ik weet zeker dat de fout bij De Guzman ligt."

De middenvelder ging in zijn openhartige interview ook in op de poging van Napoli om hem te slijten aan het Sunderland van Dick Advocaat. Volgens Ariemma lagen de zaken echter iets anders dan De Guzman ze heeft geschetst: "Er lag wel degelijk een belofte om een transfer naar Sunderland te accepteren en de Engelsen zaten te wachten op de bevestiging van Giuntoli. De technisch directeur wachtte op zijn beurt weer op een telefoontje van De Guzman, maar die belde maar niet."

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
215
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties