Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Haan weet na bezoek aan Alkmaar weer wat verliezen is

Laatste update:

De bezoekers kenden een droomstart in Alkmaar en het was Mitchell te Vrede, die een deel van zijn jeugdopleiding doorliep bij AZ, die zijn ex-club pijn deed. Luciano Slagveer ging erdoor op snelheid, gaf de bal voor en stelde Te Vrede in staat de score te openen. Lang kon de ploeg van trainer De Haan niet genieten van de voorsprong, want op het kwartier was het weer gelijk.

De in Alkmaar teruggekeerde Mounir El Hamdaoui raakte de paal, maar Janssen was er als de kippen bij om binnen te prikken voor de 1-1. Janssen, dit seizoen werkelijk fantastisch op dreef in het shirt van Jong Oranje, tekende voor zijn derde competitietreffer van het seizoen. De van Almere City FC overgenomen aanvaller bleek ook een uitstekende aangever, want op slag van rust stelde hij El Hamdaoui in staat om zijn doelpunt mee te pikken. Op aangeven van Janssen rondde El Hamdaoui fraai af voor de 2-1.

Een minuut of twintig voor tijd hing Janssen vakkundig een hangslot om de poort van de wedstrijd. De bal leek de zijlijn te zijn gepasseerd, maar AZ mocht door en uit de voorzet produceerde Janssen zijn tweede van de wedstrijd. In de slotfase drongen de bezoekers wel weer wat aan, maar keeper Gino Coutinho hield zijn doel schoon. Zo redde de sluitpost op een schot van Jerry St. Juste, waardoor de wedstrijd gevrijwaard bleef van een spannende slotfase.

Dat lag ook voor een groot deel aan Henk Veerman, die een gigantische kans miste op de 3-2: van dichtbij schoot de invaller naast. Overigens had AZ op dat moment al behoorlijke kansen gemist op de 4-1. Met de overwinning maakte AZ in ieder geval een einde aan een zeer matige serie tegen sc Heerenveen, want de laatste thuisoverwinning op de Friezen werd zes seizoenen geleden genoteerd. AZ, dat dit seizoen maar moeizaam op gang kwam, heeft de weg naar boven ingezet met de overwinning.

-

Meer nieuws

Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
64
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
20
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
10
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
18
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties