Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Haan wijst ideale opvolger in Heerenveen aan: 'Dat is gewoon zo'

Laatste update:

In een interview met Voetbal International geeft De Haan, die momenteel interim-coach is in Friesland, aan dat er tegenwoordig heel snel van trainer gewisseld wordt. Zelf had hij het van 1985 tot 2004 voor het zeggen bij de club, maar in de elf jaar die daarna volgden zes vaste trainers en een interim-coach. "Na mij moet een trainer komen voor minimaal drie jaar, misschien nog wel langer", adviseert de clubicoon.

"Het tijd nemen voor het invoeren van een visie gebeurt veel te weinig, maar is wel mijn ideaalbeeld", aldus De Haan, die zegt dat de club iemand nodig heeft die toekomstgericht denkt. "Iemand die elke dag op het veld staat, maar het ook leuk vindt om betrokken te zijn bij de opleiding. Maar vooral een man met een hoop energie. Gertjan Verbeek zou de ideale trainer zijn. Dat is gewoon zo."

Verbeek sprak zich onlangs nog kritisch uit over de manier waarop sc Heerenveen bezig was in de organisatie. "Ik zou als trainer nooit willen werken in die constructie. Dat werkt niet, dan weet je niet bij wie je moet zijn", zei de coach van VfL Bochum. Hij doelde daarmee op de werkwijze dat de beslissingen genomen worden door zeven man, die onderdeel uitmaken van de directie en het stichtingsbestuur.

Denk jij dat Gertjan Verbeek de ideale trainer zou zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
3
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
130

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties