Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Haan zit niet op bier van PSV-fans te wachten: 'Zou het terugsturen'

Laatste update:

PSV kan de hulp van Heerenveen nu dus weer goed gebruiken, maar Foppe de Haan zit niet te wachten op bier uit Eindhoven: "Flauwekul. Ik zou ze terugsturen", zei de coach van Heerenveen tegen het Friesch Dagblad. De Haan heeft al brieven van PSV-fans gekregen: "Dat we ons uiterste best moeten doen tegen Ajax. Ik zou zelf nooit zoiets sturen."

De Haan zegt op de website van Heerenveen dat hij geen voorkeur heeft voor Ajax of PSV in de titelstrijd, maar dat hij woensdag maar een ding wil: winnen van Ajax. "We willen de mensen een mooie avond bieden", zei De Haan, die zijn spelers niet hoeft te motiveren: "Ze zien Ajax als een uitdaging, je merkt dat de spanning stijgt."

Jeremiah St. Juste moet het duel met Ajax laten schieten: de middenvelder liep tegen Excelsior een enkelblessure op en ontbrak op de training, die overigens besloten was. De Noor Morten Thorsby zal St. Juste waarschijnlijk gaan vervangen.

-
Denk je dat sc Heerenveen punten gaat afsnoepen van Ajax?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
0
Miskoop van Ajax heel hard op weg naar de uitgang: deal van 3 miljoen euro
41
'Zomeraankoop van Overmars kan jaar later voor veelvoud naar Internazionale'
3

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties