Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De hele Nederlandse pers benadrukte dat Ten Hag geen vertrouwen had in mij'

Laatste update:

Wöber speelde uitstekend tegen Bayern en genoot met volle teugen van zijn rol in de Allianz Arena. "Daarvan droomde ik als kind. Ik heb de grootste voetballers allemaal gezien op tv. Nu voetbal ik zelf op die bühne", vertelt de twintigjarige Oostenrijker in gesprek met de Volkskrant. "Dat is ongelooflijk, opwindend en spannend. De spanning vloeide snel weg na het begin van de wedstrijd in München. Toen kon ik er zelfs van genieten."

Wöber zat in het begin van het seizoen meestal op de bank en tot overmaat van ramp koos Erik ten Hag in de verloren topper tegen PSV voor De Jong en Blind in het centrum, na het afhaken van Matthijs de Ligt. "Ik was teleurgesteld. De trainer zei dat hij vertrouwen in me had. Maar ja: ook de hele Nederlandse pers benadrukte dat de trainer geen vertrouwen had in Max Wöber. Dat helpt dan niet. Maar ik speelde goed tegen Bayern, dat was de juiste reactie."

Wöber benadrukt dat Ajax 'vijftien, zestien' basisspelers heeft en dat het voor Ten Hag ook moeilijk is om een elftal te vormen. "Maar ik heb de laatste weken laten zien dat ik tot die potentiële basisspelers behoor. Ik moet week na week bewijzen dat ik goed genoeg ben voor wedstrijden waarin we honderd procent fitte spelers nodig hebben. Ik heb een paar goede stappen gezet."

-
Denk jij dat Maximilian Wöber tegen Benfica speelt?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
6
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties