Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De hele week hebben we moeten horen dat Barcelona vijf keer zou scoren'

Laatste update:

"De hele week hebben we gehoord dat Barcelona vier à vijf keer zou scoren", zo stelde Pepe. "Nou, dat is niet gebeurd. Dit is een belangrijke overwinning. Deze zege is voor onze fans." Real Madrid heeft ondanks de zege nog altijd zeven punten minder dan Barcelona. "Deze zege is een stimulans voor ons doel, de Champions League."

"We moeten realistisch zijn", zo stelde Pepe. "Strijden om de landstitel zal heel moeilijk zijn en we moeten met beide benen op de grond blijven. Er zijn heel veel dingen over ons gezegd en geschreven. Dat we kwaliteit ontbeerden, in welke wedstrijden Cristiano Ronaldo scoorde… We moeten gewoon ons werk blijven doen."

Ook Marcelo was zeer blij met de driepunter in het Camp Nou. "We hebben laten zien dat we over geduld beschikken en uiteindelijk hebben we gewonnen. Het was lastig. Barcelona is een van de beste ploegen ter wereld en in het Camp Nou is het altijd lastig. Maar we hebben laten zien dat we altijd ons best doen en hard blijven werken", zo besloot de linksback.

De Cruijff-video die vooraf aan de Clásico in het Camp Nou werd getoond!

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 2 april 2016

-
Denk jij dat Real Madrid dit seizoen de Champions League wint?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties