Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De hoop is weer terug

Laatste update:

Benítez ging weg en Roy Hodgson kwam voor hem in plaats. De fans waren er blij mee. Hij had Fulham naar de finale van de Europa League geloodst en hij was al sinds 1976 hoofdtrainer van profclubs dus geen gebrek aan ervaring. Deze man was de redding van Liverpool.

De transfer van Milan Jovanovic naar Liverpool werd eindelijk officieel en ook Joe Cole werd binnengehaald. Vooral over die laatste transfer was iedereen heel optimistisch en dat was ook wel te begrijpen, want hij was een basisspeler van Chelsea. Ik was ook heel erg blij met Jovanovic, omdat ik had gezien wat hij in zich had en dat me zeer verraste. Daarna werden twee talenten gehaald: Jonjo Shelvey en Danny Wilson. De één een aanvallende middenvelder, de ander een centrale verdediger en beiden met veel talent. Ook Christian Poulsen werd gehaald, hier werd minder positief over gedacht. Hij was immers al dertig, nog ouder dan Javier Mascherano (26) en hij moest toch zijn vervanger zijn, omdat die waarschijnlijk weg zou gaan. Hodgson ontkende dat en zei dat hij verwachte dat Javier gewoon zou blijven en dat hij Poulsen niet als vervanger had gehaald. Ik kon niet wachten tot de eerste wedstrijd van het seizoen.

Het werd zondag 15 augustus en Liverpool begon om 17:00 aan het eerste Premier League duel onder Hodgson. Meteen tegen Arsenal notabene, ik verwachte toch een overwinning voor Liverpool. De eerste helft was niet heel spectaculair en eindigde met een rode kaart voor Cole waarover niet iedereen het eens was. De tweede helft begon meteen goed, 1 - 0, een prachtig doelpunt van David N'Gog. Liverpool hield lang stand, maar in de negentigste wordt de bal op de paal gekopt, grijpt Pepe Reina mis en loopt met de bal het eigen doel in. Laurent Koscielny krijgt ook nog zijn tweede gele kaart voor een handsbal en dan is de wedstrijd voorbij. Het voelde als een nederlaag voor The Reds. Maar deze wedstrijd laat toch ook zien dat Liverpool weer terug is en mee kan doen om de titel.

Ik zie dit seizoen heel positief in en denk dat Liverpool het heel ver gaat schoppen onder Roy Hodgson.

Meer nieuws

Erik ten Hag deelt nieuwe sneer uit: 'Jullie maken er maar krantenkoppen over'
6
Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
30
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
33
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties