Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De huidige vorm van RBC Roosendaal

Laatste update:

De goals die RBC maakt komen veelal voor rekening van aanvaller Sjoerd Ars. Van hem komt ook de meeste dreiging uit. Vanaf de vleugels komen echter te weinig goede voorzetten. Vaak word dan de achterlijn wel gehaald maar is de voorzet zwak of word deze makkelijk door de verdediging weggewerkt. Het elftal van RBC werkt voorin hard. Vaak komt het over alsof ze te graag willen waardoor er te veel foutjes daar gemaakt worden. Ik zou zeggen probeer het eens vanaf de tweede lijn of probeer "halve" kansen eens op doel te krijgen. Je vormt dan al meer dreiging. Mogelijk vallen de doelpunten sneller waardoor je iets meer rust in het spel kan krijgen.

Ik vind het middenveld redelijk. Er worden veel duels gewonnen. Echter te vaak word het middenveld gepasseerd door middel van het spelen van de lange bal. Dit heeft als gevolg dat er veelvuldig balverlies geleden word. Als je dan toch graag kansen wilt creëren begin dan eens vanaf het middenveld in plaats van de lange bal.

Ten slotte een oordeel over de verdediging. Deze is enorm wisselvallig. In mijn ogen is dit de meest wisselvallige linie bij RBC. Regelmatig staan ze goed maar vaak laten ze steken vallen waardoor er kansen weggegeven worden die dan ook verzilverd worden zoals onlangs tegen FC Den Bosch en FC Oss gebeurde. Dit is niet nodig. Kijk eens meer naar simpele oplossingen in plaats van veelvuldig de lange bal te spelen. Kan het een keer niet vooruit dan breed of terug. Voornaamste is om daar geen balverlies te lijden.

Op het moment dat die kleine dingen die ik eerder aangaf uit het spel verdwijnen dan kunnen ze weer aansluiten bij de top van de eerste divisie. Ten tijde van Robert Maaskant zag je deze punten wel goed gaan en kijk naar het resultaat. Tot twee keer toe werd er gepromoveerd. Toegegeven het jaar daarop werd helaas degradatie ook een feit maar waren de spelers wel een ervaring rijker.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
0
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
7
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
27
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties