Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De internationals beseffen te weinig dat er verder andere wetten zullen gelden'

Laatste update:

"Dat een aantal spelers na de 8-0 tegen het armetierige Andorra pal achter bondscoach Art Langeler ging staan, vertelt het hele verhaal van de spelers van Jong Oranje. Zij vinden Art een toffe peer, maar beseffen te weinig dat er in hun verdere carrières andere wetten zullen gelden", concludeert De Telegraaf. "Bij Jong Oranje kunnen zij tot laat halfnaakt over de gangen van het spelershotel rennen, ongestraft ongezond eten, naar hartenlust gamen en krijgen zij veel vrije tijd."

Volgens de krant is het dan ook logisch dat veel jongens de losse aanpak van Langeler prettig vinden. "Het is in een crisisperiode van het Nederlandse voetbal pijnlijk dat jonge profs met karakter ontbreken in een ploeg als Jong Oranje. Het is een stukje professionaliteit dat van bovenaf moet worden opgelegd, maar onder Langeler lijkt dit uit te blijven", stelt het dagblad. Zijn benadering zou nu juist de andere kant op werken.

"De randvoorwaarden die hij schept, zijn die van de toffe schoolmeester die zijn leerlingen tegen de richtlijnen in op tafels laat dansen, laat eten en drinken in de klas en belangrijker: waaronder uiteindelijk de laagste cijfers worden behaald en de minste progressie wordt geboekt", aldus De Telegraaf. De krant stelt dat het verhaal door de entourage van de spelers wordt onderschreven. "Het erge is dat een groot deel van de talenten zich laat meevoeren met het 'vrijheid, blijheid'-gehalte onder Langeler."

Vind jij dat er iets moet veranderen bij Jong Oranje?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties