Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De interpretatie van de plannen, dáár ging het mis'

Laatste update:

Jonk was het al een tijdje niet eens met de beslissingen die werden genomen door het technisch hart, waar hij zelf ook deel van uitmaakte. De hoofd opleidingen weigerde daarom al een tijdje om aan te schuiven bij de vergaderingen. "We geloven allemaal in de voetbalvisie van Johan Cruijff", benadrukt De Boer in gesprek met Voetbal International. "Maar over de uitvoering daarvan zouden we democratisch beslissen. Zo is dat afgesproken. Als iemand dan besluit niet langer aan te schuiven bij het overleg, ontstaat er een probleem."

De Boer staat dan ook achter de beslissing van het bestuur om Jonk aan de kant te schuiven: "Er is van alles geprobeerd om het weer goed te krijgen, zonder effect. Het houdt een keer op", vindt de hoofdtrainer. "Wat niet wegneemt dat het pijnlijk is. Neem van mij aan dat alle betrokkenen het verschrikkelijk vinden wat er nu gebeurt. Ook omdat Cruijff zijn conclusies heeft getrokken." Cruijff schaart zich achter Jonk en wil niet langer als adviseur aan Ajax verbonden zijn.

Dennis Bergkamp krijgt het verwijt dat hij de visie van Cruijff niet voldoende steunt en dat doet de assistent van De Boer pijn, meent de hoofdtrainer: De Boer meent dat er volgens Bergkamp dingen gebeuren in de opleiding die juist níét volgens de plannen van Cruijff zijn. "De interpretatie van die plannen, dáár ging het mis", concludeert De Boer.

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
8
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
9
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
20
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
229
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties