Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

De Jong aast weer op buitenland: 'Droomt iedere topsporter van'

Laatste update:

Dat het in Newcastle niet lukte, heeft volgens De Jong voornamelijk te maken met het feit dat hij in actie moest komen als aanvallende middenvelder. Hij zou graag een herkansing willen hebben in het buitenland. "Iedere topsporter droomt er toch van om in de allerbeste competities te spelen? Je kunt het niet met zekerheid zeggen, maar ik denk dat ik het er beter vanaf zou brengen dan de vorige keer", zegt De Jong tegen ELF Voetbal Magazine.

Meer: PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland

De Jong vertelt dat hij gegroeid is als voetballer, zowel technisch als mentaal. Dat hij aanvoerder is van PSV, brengt verantwoordelijkheden met zich mee. "Daar word je als persoonlijkheid ook sterker van. Dat kan ik zeker meenemen als ik weer een stap zou maken."

Is Luuk de Jong goed genoeg voor een van de topcompetities?

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
2
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
12
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
14
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
57

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties